TELEFON ZAUFANIA DLA MĘŻCZYZN

Bezpieczna przestrzeń dla Ciebie

Instytut Przeciwdziałania Wykluczeniom prowadzi pierwszy w Polsce telefon zaufania dla mężczyznJeśli potrzebujecie pomocy/porady psychologicznej i szukacie bezpiecznej przestrzeni, aby móc porozmawiać o swoim życiu, swoich męskich sprawach, czy o swoich trudnościach, to ten telefon jest dla Was. Dyżur psychologa odbywa się w każdy wtorek, w godzinach 17:00-19:00 oraz w każdy czwartek, w godzinach 19:00-21:00. Jeśli macie obawę związaną z wykonaniem telefonu, możecie napisać na nasz adres mailowy biuro@fundacjaipw.org, a nasz psycholog się z Wami skontaktuje. Pamiętajcie: #proszenieopomocjestmęskie.

Telefon zaUFANIA DLA MĘŻCZYZN.png

PSYCHOLOG
Refał Grabowski

Wykształcony i doświadczony psycholog. Absolwent Uniwersytetu Humanistycznego SWPS. Ukończył zaawansowane szkolenie w zakresie terapii skoncentrowanej na rozwiązania oraz terapii koherencji. Uczestnik wielu projektów aktywizacyjnych zarówno dorosłych, jak i młodzież. Współpracuje z osobami ze zdiagnozowaną niepełnosprawnością psychiczną. Dodatkowo wykładowca w WSB w Toruniu. Współpracuje z kilkoma organizacjami społecznymi, Ośrodkiem Wsparcia Ekonomii Społecznej i Regionalnym Ośrodkiem Polityki Społecznej w Toruniu.

Rafał Grabowski.jpg.jpg
36534403_1745471968823830_918842080418070528_n.jpg

PSYCHOLOG
Yevhen Kovalenko

Ukończył psychologię na Uniwersytecie im. Iwana Franki w Żytomierzu. Uzyskał również tytuł magistra kognitywistyki podczas studiów na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu. Ukończył certyfikowane kursy psychologii praktycznej. W wolnym czasie prowadzi lekcje muzyki dla dzieci i dorosłych, interesuje się muzykoterapią i psychoterapią.